Pogba lämnar dörrarna öppna

Pogba lämnar dörrarna öppna

Vägrar stänga dörren – vill inte prata om framtiden

Paul Pogba var, enligt han själv, stolt över att få vara kapten i Manchester United under gårdagen. Men trots det så väljer inte fransmannen och världsmästaren att stänga dörren för en flytt från klubben.

Det har varit mycket till och från med Pogbas vara eller icke vara i United. Enligt många källor, inte minst från England, ska fransosen vara intresserad av att få gå till Barcelona och ersättare Iniesta. Och visst kan det bli av en flytt till Camp Nou.

För även om mittfältsstjärnan både gjorde mål och var kapten i PL-lagets 2-1-seger i premiären mot Leicester så vill han fortfarande inte prata om framtiden och en eventuell flytt bort från Manchester.

Var hamnar Pogba?

SE ÄVEN: Vinnarodds NHL 2018

Enligt Daily Mail är det till exempel redan klart att fransmannen vill lämna United. Det efter att Barca ska ha erbjudit Manchester-laget hela 3,5 miljarder kronor i övergångssumma.

Samtidigt som de här uppgifterna cirkulerar så kommer andra rykten om stjärnan. Bland annat från The Sun som skriver att mittfältaren kan tänka sig att stanna i klubben. Men enbart om han får en veckolön på runt två miljoner kronor. Och även ifall det brittiska transferfönstret nu har stängt igen så finns det fortfarande ett orosmoln. Det är att andra ligor fortfarande har öppet, som till exempel det engelska.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply