Odds vilka vinner NHL 2021? Vem vinner NHL 2021? Odds vinnare NHL 2021/2022!

Odds vilka vinner NHL 2022? Odds!

Odds vilka vinner NHL? Vilka vinner NHL 2021? Vem vinner NHL 2022? NHL vinnare odds 2022? Odds vinnare NHL 2021? Ska du tippa vinnaren i NHL 2021/2022? Oavsett om du ska spela på vinnare av NHL 2021/2022 eller inte så är det en intressant fråga. Nu när NHL 2021/2022 i Nordamerika ligger och väntar runt hörnet är det många som är nyfikna på ”odds Pittsburgh vinner NHL” och ”slutlig vinnare NHL odds”. Se vinnaroddsen här =>

Odds vilka vinner NHL 2021? Vem vinner NHL 2021? Odds vinnare NHL 2021/2022!

Nedan ser du oddset för vilka vinner NHL 2021/2022. Det är lag från båda från den västra och östra konferensen samt President Trophy. Du får även se vilka lag som brukar vara de som står högst upp på pallen efter den avslutade säsongen. Se NHL live här =>

Odds vilka vinner NHL östra konferensen, NHL vinnare odds 2021

Odds vilka vinner NHL 2021 östra konferensen? Vem vinner NHL 2021 östra konferensen? NHL vinnare enligt oddsen är Columbus Blue Jackets (5,00), Washington Capitals (5,50) och Montreal Canadiens (5,50) är de lag som gått bäst i den östra konferensen för tillfället, och spelbolagen ser de om favoriter att vinna den konferensen. Dock är de inte de enda som kan ta hem det. Även de regerande mästarna Pittsburgh Penguins (9,00) har gjort en skaplig säsong och ska inte räknas bort från racet att vinna den östra konferensen den här säsongen.

Oddsen är från förra säsongen. De kommer att bli uppdaterade inom kort.

Odds vinnare NHL, östra konferensen Odds
Pittsburgh Penguins 5,00
Washington Capitals 6,00
Tampa Bay Lighting 8,50
New York Rangers 9,50

Vem vinner NHL 2021? Odds vinnare NHL 2021/2022!

Om vi flyttar oss västerut, till den västra konferensen, hittar vi några andra favoriter. Kolla på NHL live här =>

Odds vilka vinner NHL västra konferensen, NHL vinnare odds 2021

Odds vilka vinner NHL 2021 västra konferensen? Vem vinner NHL 2021 västra konferensen? NHL vinnare enligt oddsen är bland annat Edmonton Oilers (5,25), då laget från Illinois varit en dominant inom nordamerikansk hockey och har vunnit tre titlar i Stanley Cup de sex senaste säsongerna (5,25). Även St Louis Blues (7,00) går bra. Laget från St Louis har som bekant svenske Alexander Steen i truppen. Steen har ett OS-silver från 2014 med sig i bagaget, men han skulle mer än gärna vilja förstärka sitt CV med att få lyfta Stanley Cup-pokalen, vilket är en stor dröm för den absoluta majoriteten av alla hockeyspelare.

Vi fortsätter med oddsen vilka som kan vinna NHL den västra konferensen, där även Minnesota Wild (7,50) visat framfötterna i år. Aningen favoriter till att plocka hem den västra konferensen i år är dock San Jose Sharks (7,00). Sharks tog sig hela vägen till final under fjolårssäsongen och var inte alls långt ifrån att besegra Penguins från Pittsburgh.

Oddsen är från förra säsongen. De kommer att bli uppdaterade inom kort.

Odds vinnare NHL, västra konferensen Odds
Edmonton Oilers 5,25
St Louis 7,00
San Jose Sharks 7,00
Chicago Blackhawks 7,50
Minnesota Wild 7,50
Nashville Predators 8,00
Anaheim Ducks 9,00

Odds vinnare av NHL, Presidents’ Trophy & Stanley Cup

Odds vinnare av NHL 2021? Odds vinnare av Presidents’ Trophy 2017? Odds vinnare Stanley Cup 2017? Ibland kan det vara svårt att hålla isär begreppen inom de nordamerikanska vinnarna. När man pratar om vinnare av NHL syftar man i allmänhet på Presidents’ Trophy, vilket innebär att man vinner NHL:s grundserie, alltså de 82 matcher som spelas först innan slutspelet drar igång. Slutspelet heter i sin tur Stanley Cup, och det är den turneringen som alla vill villa. Att vinna Stanley Cup är en betydligt tyngre merit än att vinna NHL:s grundserie, även om en Presidents’ Trophy-titel inte är fy skam.

Odds vinnare av NHL 2021

När det kommer till NHL:s grundserie är lagen från den östra konferens favoriter. Vi hittar Washington Capitals på (11,50) och Pittsburgh Penguins på (8,50). Men det har inte alltid varit så. Den västra konferens har över lagt varit starkare och under den tio senaste åren har de flesta titlarna i Stanley Cup tilldelats den västra konferensen, framför allt efter att Chicago Blackhawks och Los Angeles Kings mellan 2010 och 2014 praktiskt taget turades om med att ta hem den finaste hockey-titeln som går att vinna.

Från den västra konferensen är är inte helt oväntat Chicago Blackhawks (15,00) de största favoriterna att gå hela vägen till bucklan. Men fler lag än så hittar vi inte på topp fyra utan Montreal Canadiens (18,00), även de från den östra konferensen, finns som fyra på listan.

Oddsen är från förra säsongen. De kommer att bli uppdaterade inom kort.

Odds vinnare NHL, Presidents’ Trophy Odds
Pittsburg Penguins 8,50
Washington Capitals 11,50
Edmonton Oilers 12,50
Tampa Bay Lightning 14,50
Chicago Blackhawks 15,00
Montreal Canadiens 18,00

För övrigt är Montreal Canadiens alltid ett lag att räkna med. Klubben från Kanada är det lag som vunnit flest Stanley Cups. De vann den första redan 1916, och sen har det blivit många fler. Sammanlagt 24 stycken på 34 finaler, men faktum är att trots många bra spelare har inte Canadiens vunnit en Stanley cup-titel sedan 1993.

Även Detroit har gjort många framträdanden i Stanley Cup-sammanhang. 24 stycken har det blivit sammanlagt, 11 vinster och 13 förluster har de skrapat ihop, vilket ger Michigan-laget en andraplats i totalligan.

Odds vinnare Stanley Cup 2022 – Odds vilka vinner NHL

Det är bara ett lag som har 100% vinster i sina finaler i Stanley Cup, och det är Colorado Avalanche. De vann 1996 och 2001, båda åren fanns en viss Peter Forsberg med. Hans finalinsatser gjorde honom till en stor klubblegend, och överallt i USA och Kanada ses ”Foppa” än idag som en av de största, framför allt europeiska, spelare som någonsin beträtt en NHL-rink. Den här säsongen går det dock tuffare för Colorado som inte ens kommer att ta sig till slutspel, trots den svenske storstjärnan och lagkaptenen Gabriel Landeskog.

Det finns också lag som aldrig vunnit en Stanley Cup-final. Av dessa tar fjolårsförlorarna San Jose Sharks sig upp på listan. De har bara spelat en final, vilket var den förra säsongen, och då förlorade de. Även Ottawa Senators (2007) och Washington Capitals (1998) tillsammans med Florida Panthers (1998) tar sig upp på den mindre roliga listan. Buffalo Sabes har det ännu värre då de spelat två finaler totalt i Stanley Cup och förlorat båda. Det var säsongen 1975 och 1999. Sedan dess har Buffalo inte spelat final.

Odds vilka vinner NHL

Odds vilka vinner NHL

Frågan är vilka som vinner NHL i år, alltså. Oddsen verkar ju tala för lagen från den östra konferensen, men som sagt ska man inte räkna bort de västra, exempelvis Chicago och St Louis Blues. Men om spelbolagen får avgöra ser det ut som om Washington Capitals eller Pittsburgh Penguins drar det längsta strået.

Washington har ju superstjärnor som ryssarna Alexander Ovetchkin och Evgeny Kuznetsov, målvakten Brad Holtby samt svensken Niklas Bäckström, som är assistkung genom tiderna för ”Caps”. När det gäller Pittsburgh har de också många stora stjärnor. Den störste är såklart Sidney Crosby, som i den här takten mycket väl kan bli den bäste hockeyspelaren genom tiderna, vilket skulle innebära att han slår landsmannen och legenden Wayne Gretzky. I Penguins hittar vi också den ryske giganten Evgeni Malkin. Även svenskarna Patrik Hörnquist samt Carl Hagelin finns med i truppen, de har dessutom en Stanley Cup-titel då de var med och vann den förra säsongen.

Mer om NHL

Något som förstås ska bli väldigt intressant blir att följa Rasmus Dahlin. Det är ju inte minst som så att Rasmus Dahlins lön har vuxit till sig rejält. Men förutom det så kommer det här att kunna bli nästa stora svensk i den nordamerikanska hockeyn.

Det är första gången på cirka 20 år som en svensk blir draft först. Något som förstås gör det hela väldigt intressant. Den Trollhättan-födde hockeyspelaren, som växte upp i Lidköping, har nu läge att slå sig in i toppen av svenskar någonsin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply