Mino Raiola: ”Det finns en chans att Zlatan stannar”

Mino Raiola: "Det finns en chans att Zlatan stannar"

Zlatan kan stanna kvar i Premier League

Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic skadade sig tidigare i våras och det såg ut att bli slutet på 35-åringens United-karriär, men nu uppger svenskens agent Mino Raiola att Ibra fortfarande överväger att stanna, både i United men också i Premier League generellt.

När Zlatan Ibrahimovic skadade sig i Manchester Uniteds möte med Anderlecht i Europa League var det många supportrar världen över som blev besvikna. Den 35-årige anfallaren har levererat så länge på toppnivå och hans tid på Uniteds lönelista har varit en mycket spännande sådan. Svensken lyckades få in 17 ligamål på 28 matcher under säsongen och var länge med i racet om skytteligaledningen.

Sedan skadan stod det dock mer eller mindre klart att anfallarens tid i United var över, med många ledsna supportrar som hade hoppats på att Ibrahimovic skulle förlänga ett år till.

Nu skriver Goal att svenskens agent, Mino Raiola, har uttalat sig om Zlatans framtid och menar på att detta inte alls behöver innebära slutet för varken Ibras United-karriär eller slutet på hans tid i Premier League.

– Det finns en möjlighet (att han stannar), men också att han inte gör det, sade Raiola till TalkSport.

– Vi har pratat, han har många erbjudanden och idéer som vi måste utvärdera. Han hade en fantastisk tid i United och nu är det upp till oss och klubben att bestämma. Vi har ett datum för det, men nu är det tid att ta igen sig.

– Han vill stanna i England och på toppen. Om han ser att han är en värdefull tillgång för United kommer han stanna. Men han vet att han kan vara en värdefull tillgång för andra toppklubbar också. Jag tror det är respektfullt att prata med Manchester United och se vad alla involverade parter vill, avslutade Raiola.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply