Zlatan Ibrahimovic: Jag vill stanna i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic: Jag vill stanna i Manchester United

Zlatan avslöjar – vill fortsätta i United även nästa säsong

Efter en tuff skada sågs Zlatan Ibrahimovic tid i Manchester United ut att vara på väg mot ett slut. Men då hans rehabilitering går bra verkar det nu kunna bli en återkomst i den röda tröjan för den svenske superstjärnan. I alla fall om han får bestämma själv.

Faktum är att Zlatan Ibrahimovic karriär var i farozonen. För med en oerhört tuff skada på korsbandet trodde vissa experter att den svenske storstjärnans karriär hade nått sitt slut. Med tanke på svenskens ålder och typ av skada misstänkte många att skorna skulle läggas på hyllan.

Zlatan har dock sedan han ådrog sig skadan rehabiliterat på den amerikanska östkusten, i Pittsburg, och nu verkar det gå snabbt framåt.

Vill stanna i Manchester United – och vinna ligan

Enligt superstjärnans agent, Mino Raiola, ska allt gå framåt i en rask takt. Samtidigt kommenterar nu Zlatan själv sin egen framtid och var han vill spela.

– Zlatan vill fortsätta i Manchester United när han har återhämtat sig från skadan, påstår agenten att Ibrahimovic ska ha sagt.

Zlatan, som fortfarande får ut en enorm lön i Manchester United, har dessutom ryktats kunna gå till andra klubbar. Det har framför allt ryktats om en flytt till någon av de lite mindre ligorna så som Chinese Super League i Kina eller MLS i Nordamerika.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply