bet365

Uppgifter: Kylian Mbappe vill till Real Madrid

Uppgifter: Kylian Mbappe vill till Real Madrid

Tonårstalangen har bestämt sig vart han vill

Framtiden är för AS Monacos Kylian Mbappe fortfarande något oklar och den lovande tonårstalangen kopplas ständigt ihop med europeiska toppklubbar, men får Mbappe själv bestämma är det Real Madrid som är nästa destination.

AS Monaco har haft ett framgånsgrikt år. Man lyckades vinna Ligue 1 och ta sig ända till semifinal i Champions League, där man tillslut åkte ut mot finalisterna Juventus, som skall möta Real Madrid på lördag den 3 juni. Dessa framgångar har varit mycket tack vare en 18-årig supertalang vid namn Kylian Mbappe. Den unge anfallaren har gjort en extremt bra säsong och har bidragit med 15 mål och 11 assist på 29 antal matcher i ligan, och sex mål på nio Champions League-matcher under årets gång.

Fransmannen har länge ryktats kunna lämna klubben till sommaren, då många storklubbar fått upp ögonen för stjärnan. Klubbar som Real Madrid och Manchester City har visat ett seriöst intresse av att värva stjärnan och båda klubbarna har kommit med bud, men Monaco uppges ha avböjt.

Nu rapporterar Goal att Mbappes intentioner är att ansluta till Reals lönelista, trots att City är beredda att lägga ett monsterbud på anfallaren. Detta trots att tränare Pep Guardiola enligt uppgifter är beredd att sätta Mbappe i a-laget direkt. Mbappe sägs vara beredd på att avböja Citys försök till förmån för Real.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply