Media: Pogba inte till salu

Media Pogba inte till salu

Manchester United vill inte sälja Paul Pogba

Det fortsätter att storma kring Paul Pogba, som dock inte verkar få tillstånd att lämna Manchester United, enligt klubben själv.

Det är uppgifter som kommer från The Evening Standars. De berättar om att den franska stjärnan fortsätter att vilja lämna United, men att Manchester-laget säger nej.

Trots att de inte accepterar en flytt, så verkar ju alltså världsmästaren från i sommar vilja lämna. Inte minst handlar det om en flytt till Barcelona. Det är något som även flera av Barcas egna stjärnor öppnar för.

Kan lämna ändå

MER SPORT: NBA TV-tider

Det känns mer och mer troligt att Paul Pogba inte spelar i Manchester United nästa säsong. Situationen liknar lite den som Liverpool och Coutinho upplevde med Barca ifjol. Det vill säga en spelare som ville lämna, men inte fick till en början.

Nu handlar det dock om en ännu värre situationen. Det eftersom Mourinho och Pogba hamnat i ett öppet bråk. Något som gör att många tror att Pogba bråkar sig bort från United. För nu har till och med Luis Suarez valt att ge sitt varmaste välkomnande till fransmannen, om han bestämmer sig för att komma till den katalanska storklubben FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply