John Terry mot återkomst?

John Terry mot återkomst

37-åringen på väg mot comeback?

Chelseas förre mittback och lagkapten, John Terry, är just nu på väg mot en återkomst i klubben. Det efter att han pratat med engelsk media om att ha “oavklarade affärer” i klubben.

Att det skulle bli en återkomst till Chelsea är inte så troligt. Men däremot verkar Terry vilja spela i Aston Villa igen. I en intervju med The Mail säger den förre landslagsmannen att han mer än gärna skulle vilja spela för Aston Villa igen.

– Jag hade verkligen en fantastisk tid där. Om jag inte får spela för Villa igen så var det i alla fall en bra tid där, men jag känner att jag har mer att uträtta, säger den just nu klubblöse Terry.

Leovegas

Kunde blivit spelande tränare

MER SPORT: NBA vinnarodds

Efter att ha tillhört Chelsea i 22 år är John Terrys tid i klubben över. Föreningen valde att inte förlänga ikonens kontrakt. Mittbacken har letat efter en ny klubbadress, och det verkar som att flytten inte blir särskilt lång. Spelaren ser ut att stanna inom Englands gränser och inte till Kina eller MLS som det går lösa rykten om.

Enligt engelsk media kommer Terry dock inte få en kombinerad spelar-tränarroll utan han kommer enbart spela. Chelsea har redan erbjudit Terry en tränarroll i deras akademi så ett troligt alternativ är att Terry spelar två år i Aston Villa innan han återvänder till London och Chelsea som just tränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply