Martial kan stanna trots allt

Martial kan stanna trots allt

Martial kan stanna i Manchester United

Trots att det under hela sommaren ryktats om att Anthony Martial ska vara på väg bort, så verkar det nu som om den 22-årige fransmannen stannar kvar i Manchester United.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

Spansk eller fransk klubb troligast

SE HÄR: Bästa NBA odds

För fransmannens del ser det just som om en klubb i hemlandet skulle vara aktuellt, eller i Spanien. Men för tillfället är det tveksamt om något lockande bud kommer in. Storklubbar som Barca och Real Madrid har andra prioriteringar, likaså PSG. Samtidigt som mindre lag som Lyon, Valencia och liknande kanske inte är precis det Martial letar efter. Därför rapporterar Sky Sports under dagen att United-spelaren kan komma att stanna kvar på Old Trafford, trots de heta flyttryktena.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply