Neville: United behöver ny mittback

Neville United behöver ny mittback

Victor Nilsson Lindelöf kritiseras – ”Borde köa ny mittback”

Svenske Nilsson Lindelöf har haft ett tufft första år i Manchester. Något som ser ut att fortsätta svårt.

För svenske VNL har tiden i Manchester United inte varit överdrivet enkel. Bland annat sågades han rejält under sin första säsong. Men så såg det ut att ha börjat gå bättre.

Efter VM kom 24-åringen tillbaka och var kvick i premiären mot Leicester. Men mot Brighton såg det åter kantigt ut igen, och nu tycker förre United-legenden Phil Neville att klubben ska börja leta sig efter en ny mittback. Något de redan gjort. Inte minst en colombian som tillhör Barca.

Försökte – men misslyckades

MER SPORT: NBA TV-tider 2018

Yerry Mina spelade ett halvår i FC Barcelona innan det var dags för sommarens VM. Under tiden på Camp Nou övertygade inte colombianen speciellt mycket men när det kom till VM var han en av turneringens bästa försvarare. De fina insatserna har gjort att flera klubbar fått upp ögonen för mittbacken och nu kan en flytt komma att bli av i sommar.

I Barcelona ser man Mina som en av de spelare som vid en försäljning kan dra in mest pengar och är därför positiva till en flytt för spelaren som endast varit i klubben en halv säsong. Men han hamnande till slut på lån i Everton istället, och United tog inte in någon ny mittförsvarare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply