Manchester United jagar Sergej Milinković-Savić

Manchester United jagar Sergej Milinković-Savić

Manchester United värvar Serie A-stjärnan?

Manchester United vill värva Sergej Milinković-Savić från Lazio, skriver Transfermarketweb.

Sergej Milinković-Savić fortsätter att imponera i Lazio. Mittfältaren har stått för flera bra insatser under inledningen av årets Serie A-säsong. Det har gjort så att flera av Europas storklubbar har fått upp ögonen för serben. En av de klubbarna är Manchester United. De vill värva 22-åringen i vinter, enligt Transfermarketweb.

Klubbledningen på Old Trafford är inställd på att locka till sig Milinković-Savić. I januari, när det kommande transferfönstret öppnar, kommer United att lägga ett bud på spelaren. Det budet planerar föreningen redan nu.

Jagas av många

Manchester United är inte ensamma i sin jakt på Laziospelaren. En stor mängd av Europas allra största föreningar kommer att försöka köpa spelaren under det kommande transferfönstret. Lag som Bayern München, Chelsea, JuventusManchester CityMilan och Paris Saint-Germain är intresserade av att värva Milinković-Savić.

Det är dock tveksamt om Lazio vill släppa sin talang. Mittfältarens kontrakt med föreningen sträcker sig till och med juni år 2022. Därför har Romklubben inte bråttom med att sälja spelaren.

Två år i Rom

Milinković-Savić har tillhört Lazio sedan juli 2015, då han lämnade Genk för att flytta till Rom. Under sin andra säsong i klubben gjorde han sju mål. Sedan dess har serben varit en jagad man bland Europas storklubbar. I vinter kan 22-åringens tid i Lazio vara över.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365