Edinson Cavani flyttar till Everton?

Edinson Cavani flyttar till Everton?

Everton jagar Edinson Cavani

Edinson Cavani har bråkat med Neymar i PSG. Detta kan leda till att uruguayanen flyttar till Everton, rapporterar Transfermarketweb.

Edinson Cavani och Neymar är osams i Paris Saint-Germain. Allt började när de två inte var överens om vem som skulle ta en straff i en ligamatch mot Lyon. Sedan dess har bråket fortsatt, där det sägs att Neymar vill att uruguayanen säljs. Det verkar som att brasilianaren kan få sin vilja igenom. Everton vill värva Cavani och PSG är beredda att släppa anfallaren, enligt Transfermarketweb.

Den engelska klubben är medveten om Cavanis situation i Frankrike. De vill försöka utnyttja den och få PSG att sälja spelaren till Premier League.

Everton är dock inte den enda klubben som försöker att värva CavaniChelsea och Napoli vill också köpa anfallaren. Det var i den sistnämnda föreningen som sydamerikanen fick sitt stora genombrott. Nu kan han vara på väg att återvända till Neapel.

Inte den enda anfallaren

Efter att ha sålt Romelu Lukaku till Manchester United under sommaren är Everton på jakt efter flera potentiella ersättare till belgaren. Cavani är inte den enda anfallaren som föreningen jagar. Klubbledningen på Goodison Park är även intresserad av att plocka in Olivier Giroud från Arsenal. Merseyside-laget försökte köpa fransmannen under sommarens transferfönster och kommer att göra ett nytt försök i januari.

Anlände 2013

Cavani har varit en PSG-spelare sedan sommaren 2013. Då lämnade han Napoli för att flytta till Paris. Under sin tid i föreningen har anfallaren varit med om att vinna Ligue 1 tre gånger, den franska cupen tre gånger och den franska ligacupen fyra gånger. Nu ser det ut som att spelaren är på väg mot ett nytt äventyr i en ny klubb.

Fler PSG-rykten

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply