Griezmann vill spela med Pogba – kan gå till United

Anfallaren vill återförenas med landsmannen

Rykten om att Atlético Madrid-spelaren, Antonie Griezmann, skulle vara på väg till Manchester United har varit många. Och de blir inte färre av att fransmannen nu säger att han vill spela med Paul Pogba i framtiden.

Antonie Griezmann har imponerat på många sedan hans ankomst till Atlético Madrid från Real Sociedad 2014. Fransmannen, som bland annat tagit La Liga-laget till en Champions League-final, har de flesta storklubbarnas ögon på sig och framför allt Manchester United sägs vara intresserade av att signera honom.

Även Uniteds lokalkonkurrent, Manchester City, uppges jaga honom men anfallaren har själv inte kommenterat situationen – fram till idag.

– Jag brukar ofta fråga Paul (Pogba) om Manchester United. Det är en stor klubb, säger Atlético-spelaren enligt Daily Star.

Öppnar för flytt

Anfallarens uttalande öppnar för en flytt till Manchester-klubben, något som skulle göra tränaren José Mourinho lycklig. Griezmann själv säger även till den engelska tidningen att han gärna skulle spela med Pogba igen.

– Det är något jag vill göra framtiden, återförenas med Paul Pogba på planen. Han är en fantastisk spelare.

Men han dementerar dock uppgifterna om att flytten skulle ske redan i januari.

– Jag ser mig inte själv i någon annan klubb än Atlético just nu, även om det skulle vara kul att spela med Paul en dag.

För den klubb som vill köpa fransmannen kommer det dock att bli en dyr historia då Griezmann har en utköpsklausul på över 100 miljoner euro, eller en miljard svenska kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply