bet365
bet365

Olivier Giroud uppges vara missnöjd i Arsenal

bet365

Anfallaren vill diskutera sin situation med Arsene Wenger

Arsenal har gått bra i Premier League inledningsvis, men man har gjort det utan Olivier Giroud. Nu uppges anfallaren ha bestämt möte med Arsene Wenger för att diskutera sin situation i klubben.

Arsenal har hittills gjort det bra under den första halvan av säsongen där man kvalificierat sig vidare i Champions League och hängt med i toppen i Premier League. Men mycket har man gjort utan anfallaren Olivier Giroud, som har vana av att vara en startspelare i de flesta matchern. Istället har Alexis Sanchez fått chansen på fransmannens bekostnad. Tidigare har 30-åringen sagt att han vill stanna på Emirates Stadium och att han ska kämpa sig till en startplats igen.

– Jag ser min framtid i Arsenal i ytterligare två till tre år, fram tills att mitt kontrakt upphör. Jag är inte den typen av spelare som ger upp och kräver saker, har han sagt enligt ESPNFC.

Men nu kommer det uppgifter som gör gällande att Giroud börjat tröttna rejält på att bli åsidosatt. Det är Daily Star som skriver att spelaren är missnöjd med sin situation i klubben och att han kallat till möte med tränare Arsene Wenger gällande sin framtid hos Gunners. Huruvida det blir en fortsättning i Londonklubben eller inte återstår att se men det är sedan tidigare känt att intresse från Serie A finns, då Inter vill värva honom.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply