bet365

West Bromwich ute efter Mamadou Sakho

Mittbacken lämnar Liverpool för Premier League-konkurrent?

Mamadou Sakhos fotbollsår har skakats av dopingskandaler och utfrysning. Nu kan mittbacken lämna Liverpool för West Bromwich.

I våras avslöjade brittiska medier en chockerande nyhet gällande en dopingskandal i Liverpools trupp. Den inblandade var Mamadou Sakho, som tidigare under året hade haft fina framgångar med klubben och varit en bidragande orsak till deras framtåg i Europa League. Spelaren blev avstängd av Liverpool under utredningen men trots att han blev friad från anklagelserna blev det inte riktigt som tidigare för fransmannens del när han kom tillbaka. Han har sedan dess hamnat i frysboxen och inte fått något förtroende av Jürgen Klopp, vilket har lett till att 26-åringen börjat få se över sina alternativ.

Sakho har kontrakt med Liverpool fram till 2020 men ser ut att lämna klubben redan i januari när transferfönstret öppnar. Det har tidigare talats om en flytt till Leicester eller West Ham men nu ska även West Bromwich ha gett sig in i jakten på hans signatur. Liverpool Echo skriver att klubben sedan länge spanat in mittbacken och att man kommer att förbereda ett bud inför kommande transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply