bet365

Max Meyer talar ut om intresset från Tottenham

Schalke 04 satte stopp för Max Meyers övergång

Max Meyer ryktades bort från Schalke 04 tidigare i somras. Nu bekräftar spelaren att Tottenham var laget som visade mest intresse, men att klubben genast satte stopp för en övergång.

Schalke 04 har genom åren fostrat många talanger, men man har inte fått behålla dem som man velat. Spelare som Julian Draxler och Leroy Sané har båda lämnat för andra storklubbar men trots det har Ruhr-klubben inte fått vara i fred utan samtalen har haglat tätt gällande ett annat superlöfte, nämligen Max Meyer, 21.

Meyer har satt stora avtryck i Schalke sedan hans Bundesligadebut vid 17 års ålder säsongen 2013. Med hans snabbhet och tekniska briljans har han varit en av lagets framträdande figurer vilket inte har gått övriga storklubbar obemärkt förbi.

Lämnar bara för Premier League

Den tyske landslagsmannen har själv öppnat för en flytt men varit tydlig med att han enbart kan tänka sig att lämna Schalke om det är något lag i Premier League som vill ha honom. Liverpool har tidigare varit intresserade av att värva Meyer men enligt spelaren själv är Tottenham den klubb som visat störst intresse. Däremot var Schalke snabba nog att nobba Spurs förfrågan innan den ens hade hunnit nå mittfältaren.

– Jag vet att det fanns ett intresse och att Schalke blev kontaktade, men de satte omedelbart stopp för en eventuell affär. Det var inte mer med det, säger han till Bild.

Max Meyers kontrakt med Schalke löper ut 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply