Bayern Münchens Philipp Lahm kan avsluta karriären i förtid

bet365

Lagkaptenen kan lägga skorna på hyllan nästa år

Philipp Lahm, 32, har sagt att nästa säsong blir hans sista. Men nu avslöjar Bayern München-spelaren att karriären kan avslutas redan år 2017.

Philipp Lahm har varit i Bayern München sedan 1995 och har en otroligt framgångsrik karriär bakom sig. Som lagkapten för Bayern och det tyska landslaget har han fått lyfta troféer i Champions LeagueBundesliga och VM. Efter VM-guldet 2014 valde han att sluta i landslaget för att enbart fokusera på klubblaget, där han agerat både högerback och defensiv mittfältare. 32-åringen har kontrakt med de tyska mästarna fram till sommaren 2018 och han har tidigare sagt att det är då han planerar att sluta spela fotboll – men nu berättar han att skorna kan läggas på hyllan vid ett tidigare skede.

– Att sluta efter den här säsongen är självklart någonting jag funderar på. Det kan jag inte utesluta, säger Lahm till Bild och fortsätter:

– Jag sa redan för nio månader sedan att jag kan sluta 2017 och det har inte förändrats. Men mycket kan hända till dess, och det beror inte på hur många titlar jag vinner, utan hur kroppen känns.

Bayern München leder för närvarande Bundesliga på målskillnad framför RB Leipzig. Nästa match spelar man mot Borussia Dortmund på bortaplan (19/11).

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365