Manchester United vill ersätta Wayne Rooney med Antoine Griezmann

Manchester United vill ersätta Wayne Rooney med Antoine Griezmann

United förbereder storvärvning

Antoine Griezmann. Så heter världsstjärnan som Manchester United har ögonen på inför framtiden. Enligt Daily Mirror ser Premier League-klubben fransmannen som en framtida ersättare till Wayne Rooney. 

Antoine Griezmann utsågs till EM:s bästa spelare, och var ryktenas man under sommarens transferfönster. Något överraskande blev det dock inte någon flytt för anfallaren, som fortsätter att göra succé i sitt Atlético Madrid den här säsongen. En av klubbarna som länge visat intresse för Griezmann är Manchester United, och ska vi tro engelska Daily Mirror har klubben nu börjat intensifiera sin jakt på den 25-årige strikern. Klubben ser nämligen Griezmann som den perfekta ersättaren till 30-årige klubbikonen Wayne Rooney.

Prislapp skrämmer inte

Antoine Griezmann har en utköpsklausul på 100 miljoner euro, men enligt den engelska tidningen ska det inte vara någonting som skrämmer Manchesterklubben. Senast i somras köpte klubben loss Paul Pogba från Juventus för ungefär samma summa.

Den franske landslagsmannens nuvarande kontrakt med Atlético Madrid går ut sommarens 2021.

Wayne Rooney har och sin tur kopplats ihop med klubbar i USA och den nyrika kinesiska ligan. Engelsmannens kontrakt med Manchester United går ut 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply