• Error, no group ID set! Check your syntax!

De Gea ställer lönekrav på Real Madrid

Beredd på att gå till Real Madrid – men lönen är viktig

David Dea Gea verkar vara beredd på att kunna lämna Manchester United för att återvända till Madrid. Men det finns ett krav, och det är målvaktens lön.

Att Real Madrid har fått en tuff start på säsongen råder det ju inga direkta tvivel om. Bland annat så handlar det om att man saknar Alvaro Morata, en anfallare som minst sagt hade behövts i Madrid-laget den här säsongen, enligt de flesta.

Dessutom så finns det lite målvaktsproblem. Keylor Navas fortsätter att inte vara 100% övertygande i sin roll som förstamålvakt, och han kunde redan byts ut i somras.

De Gea ställer lönekrav på Real Madrid

De Gea eller Courtois

LÄS: Det tjänar Real Madrids största stjärnor

Men i slutändan valde Real Madrid att behålla Navas, något de nu verkar tröttnat på. Enligt de allra flesta medier, från olika håll, finns det framför allt tre målvakter som ligger på topplistan. Det är De Gea från Manchester United, Courtois från Chelsea och Kepa från Athletic Club.

Enligt Daily Mail ska det nu vara väldigt nära en övergång för Manchester United-målvakten till Real Madrid, något som väntas bli klart redan innan VM i Ryssland nästa sommar. Enligt den engelska tidningen har dock bara United-målvakten ett krav för att skriva på. Och det är inte så bara kanske, utan att tjäna som toppspelarna i klubben. Bland annat tjänar ju Ramos över två miljoner i veckan och Ronaldo över 3,5 miljoner veckovis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply