• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester United närmar sig Özil

United fortsatt intresserade av Mesut Özil

En av Arsenals största stjärnor, Mesut Özil, ser ut att kunna lämna klubben redan till januari. Men oavsett vad så är det få som ser att den tyske mittfältaren kvar i London-klubben efter sommaren.

När Mesut Özil 2013 valde att lämna Real Madrid för Arsenal, samtidigt som PL-laget även fick Barcas Alexis Sanchez så var det nog många som tyckte att Arsenal skulle ha en tillräckligt bra trupp för att börja utmana om de stora titlarna igen.

Men de flesta av er kan nog historien vid det här laget. Även om London-klubben har haft perioder som varit bättre än andra så har det i det stora hela inte blivit godkänt.

Manchester United närmar sig Özil

Kan spela CL med United

SE ÄVEN: Arsenals löner

För ifjol missade man Champions Leagues gruppspel för första gången på nära 20 år, vilket så klart rörde upp känslorna hos många Arsenal-supportrar. Just att man missade Champions League ser nu också ut att bli en av de avgörande faktorerna till att så väl Sanchez som Özil ser ut lämna klubbarna redan i januari.

För den tyske landslagsmannens del så handlar det om att Manchester United sägs vara redo att lägga ett bud på honom i januari. Det är något som Arsenal då kan komma att acceptera då de antingen måste sälja honom under vintern eller släppa honom gratis till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply