bet365

Forsberg vill gärna se Zlatan i VM

Forsberg vill gärna se Zlatan i VM

Forsberg om Zlatan till VM: ”Vore häftigt”

Sverige gick till VM efter att, med svenska ögon, mirakulöst slagit ut Italien i ett bäst av två-möten i de båda Play Off-matcherna. Nu handlar mycket om hur truppen ska se ut i Ryssland nästa sommar.

En av de hetaste potatisarna sedan Sverige officiellt blev klara för VM är ju Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara i den svenska landslagstruppen. 36-åringen, som officiellt la de blågula skorna på hyllan efter EM 2016 har nu hamnat i diskussionerna om att åka till VM 2018.

Även om Manchester United-spelaren själv inte sagt något så är det särskilt konstigt att ett stort namn som Zlatan dyker upp när landslagstruppen samtalas.

Forsberg vill gärna se Zlatan i VM

Delade meningar om världsstjärnan

Men det är inte alla som är lika övertygade om att Zlatan ska med till Ryssland-VM. För trots att det är Sveriges störste spelare genom tiderna, enligt de allra flesta, så vill nära hälften av svenskarna se honom utanför spelartruppen.

Det beror framför allt på att han inte var med och kvalade när Sverige kom tvåa i sin kvalgrupp, före bland annat Nederländerna, samt när italienarna besegrades med totalt 1-0 i ett tillbakadraget dubbelmöte.

Men frågar man landslagets kanske just nu hetaste spelare offensivt, så låter det lite annorlunda.

– Det vore häftigt att ha med Zlatan till VM, säger Emil Forsberg till tyska Sport1.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply