• Error, no group ID set! Check your syntax!

Walcott på väg bort från Arsenal

Walcott på väg bort från Arsenal

Walcott kan lämna – för West Ham eller Saints

Theo Walcott kan vara på väg att lämna Arsenal. Men däremot inte London. För nu uppger bland annat The Sun att spelaren kan gå till en av lokalkonkurrenterna.

När Walcott som 17-åringen gjorde debut för Arsenal så spåddes han en lysande framtid. Bland annat trodde många att han skulle kunna bli Arsenals nye storspelare inom en snar framtid.

Man hade förstås inte helt fel. Den nu 28-årige yttern har represterat klubben runt 300 gånger och har med sin snabbhet alltid varit ett problem för sina motståndare. Nu är han dock på väg bort.

Walcott på väg bort från Arsenal

“Vill gärna lämna”

LÄS ÄVEN: Arsenals spelarlöner

Bland annat är det ju så att stjärnmittfältaren själv ska ha sagt att han gärna kan tänka sig att lämna Arsenal, om rätt bud kommer in för klubben. Det är något som The Guardian rapporterar under tisdagskvällen.

Enligt The Sun kan det bland annat handla om en London-rival. För West Ham, som storsatsade men inte riktigt fått igång maskineriet, uppges vilja lägga vantarna på Arsenal-mittfältaren. Dessutom ska en annan Premier League-rival i Southampton vara på väg att förbereda ett bud. En övergång skulle få redan kunna ske i januari, och även större klubbar ryktas vara intresserade eftersom engelsmannen får spela i Champions League under våren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply