Benjamin Stambouli: ”Zlatan var inte kung, han var gud”

Benjamin Stambouli: "Zlatan var inte kung, han var gud"

Stambouli glömmer aldrig Zlatan Ibrahimovic citat

Berättar för Goal hur Zlatan skämtade i Paris Saint-Germains omklädningsrum om att han inte var kung, utan att han var gud. Ett citat som svenskens föredetta lagkamrat aldrig glömmer.

Vi är vana vid att Zlatan Ibrahimovic är en självgod människa och ofta kommer ut med kaxiga citat som får oss att dra på mungiporna. Den svenske superstjärnan har uttalat sig på alla möjliga sätt som innebär något positivt för honom och ett citat som hans lagkamrater kommer sent glömma kom under tiden i Paris Saint-Germain. I en intervju med Goal säger Zlatans föredetta lagkamrat i PSG, Benjamin Stambouli, att anfallaren gärna skämtade om sin status.

– Vi var inne i fysrummet och fick massage samtidigt som tvn var på. Zlatan var skadad men skulle försöka spela nästa match. Då visades titeln ”Zlatan, Return of the King” på skärmen och Zlatan bad mig översätta det, även om jag är övertygad om att han visste vad det betydde, säger Stambouli och fortsätter:

– Han frågade mig ”Benji, vad betyder det? Jag är inte någon kung, jag är gud” säger den franske mittfältaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

– Vi båda skrattade åt det. Han skojar alltid med sina lagkamrater och även om du känner honom bra är han lite mystisk ibland, fortsätter den numera Schalke 04-spelaren och ger en eloge till svensken.

– Zlatan är väldigt intelligent, du kan se en del när du ser honom spela men utanför planen är han ännu mer. Han känner snabbt av folk och är väldigt karismatisk men samtidigt dominant. Han är komisk och skrattar ofta åt sitt rykte och har ett bra självförtroende.

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply