John Terry till Al-Nasr?

John Terry ryktas om flytt – till Dubai

Chelseas trotjänare John Terrys dagar i Chelsea kan vara räknade. Den 36-årige försvararens kontrakt går ut till sommaren med London-klubben och än så länge har det inte talats om någon förlängning. Däremot ska bud från Asien ha trillat in, enligt flera engelska medier.

Med en bra bit över 500 matcher kommer John Terry för alltid vara inskriven i Chelsea-fansens hjärtan. Han har representerat klubben sedan 1998, förutom en kort sejour 2000 när han lånades ut till Nottingham Forrest under en säsong. Annars har det varit The Blues under hela Terrys karriär.

Nu verkar dock en lång era vara på väg mot sitt slut. Enligt flera engelska medier kommer London-backen inte att förlänga sitt utgående kontrakt med Chelsea, och istället flytta till en annan klubb för att testa på ett nytt äventyr.

Ryktats om annan PL-klubb

Först ryktades det om att försvararen, vars Chelsea snart ska möta Manchester United i Premier League, skulle gå till en annan klubb i det engelska ligasystemet, framför allt i PL. Men nu verkar det inte bli så.

Flera källor, bland annat Daily Mail, har uppgett att Terry vägrar spela för en annan klubb i England nästa säsong om det inte blir Chelsea, och därför verkar en flytt österut vara det mest troliga alternativet. Ryktena började redan i höstas om en Kina-flytt, där mittbacken skulle kunna bli en av de bäst betalda stjärnorna i hela den kinesiska ligan.

De senaste uppgifterna talar dock om en flytt till Al-Nasr i Dubai. Dan Petrescu, före detta spelare i Chelsea och nu tränare i just Al-Nasr, har bokstavligen uttryckt sin vilja att se Terry spela för honom i Dubai.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply