Manchester United intresserade av Romelu Lukaku

Manchester United intresserade av Romelu Lukaku

United vill åt målmaskinen Lukaku

Manchester United är redo att testa Evertons uthållighet för att behålla deras målmaskin Romelu Lukaku, uppskattningsvis värd ungefär 40 miljoner pund.

Romelu Lukaku har tänt på Premier League den här säsongen med 15 mål och har tagit med sig 12 mål på sina senaste 12 matcher i alla tävlingar vilket gör att han nu har 19 mål totalt den här säsongen – hittills. Manchester United kollade på Lukaku redan förra sommaren men tränare Louis van Gaal beslutade till sist att de skulle hålla igen på ett officiellt bud för den belgiske landslagsmannen. Men när det nu är ont om målgörare i Uniteds trupp den här säsongen så har Lukaku återigen dykt upp på radarn, även om Everton och Martinez gör allt de kan för att hålla United borta, enligt The Mirror.

Kan bli del av en stor sommarvärvningsaffär

United vet om att det är mycket otroligt att de skulle lyckas på ett bud på Lukaku accepterat i den här månadens transferfönster, när Everton är så pass ovilliga att låta 22 åringen gå. Även om United har tonat ner en eventuell budgivning på Lukaku så är det enligt rapporter förstått att de är redo att gå in för honom som en del av en stor sommarvärvningsaffär.

Uniteds exekutiva viceordförande Ed Woodward vet om att de behöver en del stora profilvärvningar, inklusive en profilerad striker, för att kunna lyfta klubben tillbaka till toppen. De är även intresserade av namn så som Gareth Bale, Harry Kane och Saido Mane, alla vassa strikers. Lukaku ligger dock fortfarande i framkanten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply