Yaya Touré öppnar för spel i Manchester United

Yaya Touré öppnar för spel i Manchester United

Manchester United kan värva Touré

Spelaren som sitter på ett utgående kontrakt med Manchester City kommer inte att fortsätta på Etihad Stadium den kommande säsongen.

Tidigare under månaden bekräftade Yaya Touré att han lämnar Etihad Stadium efter åtta år. Mittfältaren har bestämt sig för att lämna men vad som bli nästa destination är inte klart. Stjärnan säger att han vill fortsätta spela sin fotboll i ett annat lag och nu öppnar han för en flytt till lokalrivalerna Manchester United och ersätta Michael Carrick.

– Han lämnat precis United och jag utesluter inte att flytta till något storlag. De stora lagen är väldigt viktiga för mig. Jag kommer avgöra var jag går efter vad klubbarna har för mål, hur de vill spela och vad de har för planer för mig. Det är väldigt viktigt för mig. Jag vill gå till en klubb där jag kan vinna titlar. Det kommer bli svårt att spela mot Manchester City i framtiden men det är så det kommer bli. Det är en del av mitt jobb.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Manchester City

Yaya Touré pratade även om att det kommer bli jobbigt att spela i en annan klubb än Manchester City.

– Att se mig själv i en annan klubb är svärt. Jag har varit en stor del av City för en lång tid. Just nu vill jag bara fortsätta spela fotboll på högsta nivå, antingen i Champions League eller Europa League. Jag vill spela två år till på hög nivå, sen får vi se om jag gör något.

Källa: Manchester Evening News

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply