Uppgifter: Emre Can läkarundersöks av Juventus

Uppgifter: Emre Can läkarundersöks av Juventus
bet365

Juventus läkarundersöker Emre Can

Den tyske landslagsspelaren som under en längre tid kopplats ihop med Juventus ser nu ut att flytta till Serie A i sommar.

Att Emre Can skulle komma att lämna Liverpool efter säsongen har varit ganska självklart. Under en längre tid har det pratats om att den tyske landslagsspelaren ska ha gjort sitt på Anfield och att han kommer att lämna för spel på annat håll. Flera klubbar, bland annat Paris Saint-Germain och Juventus ska ha hört av sig till spelaren och hans agent om en överenskommelse och nu ser det hela ut att snart bli klart.

Enligt italiensk press ska Emre Can nämligen ha bokat in en läkarundersökning för den 24-årige mittfältaren som haft ryggproblem under den senaste tiden. Skulle spelaren klara läkarundersökningen kommer han att skriva på ett kontrakt som innebär en lön på 7 miljoner euro per säsong. Det är Tuttosport som kommer med uppgifterna och Can förväntas åka till Turin strax efter lördagens Champions League final där Liverpool ställs mot Real Madrid i Kiev.

Cans kontrakt med Liverpool går ut efter säsongen och går därmed gratis till den gamla damen. Det är oklart hur långt kontraktet med den svartvita klubben kommer att sträcka sig men det mesta tyder på att det blir en överenskommelse för de kommande fyra säsongerna.

SE ÄVEN: Liverpool spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply