bet365

Uppgifter: Manchester United går ’all-in’ för Toby Alderweireld

Uppgifter: Manchester United går 'all-in' för Toby Alderweireld

Toby Alderweireld jagas av Manchester United

Mittbacken ska ha meddelat att han vill lämna Tottenham Hotspur under sommarens transferfönster. Nu vill Manchester United presentera ett rekordbud för att knyta till sig belgaren.

Toby Alderweireld har sedan flytten från Ajax växt ut till en av de bästa försvararna i Europa. Belgaren som vann La Liga med Atlético de Madrid 2013/2014 har därefter spelat för Southampton innan han flyttade till Tottenham Hotspur. På White Hart Lane har han växt ut till en ledare och under det senaste året har det spekulerats att en flytt kan komma att bli av. Tidigare är det framför att FC Barcelona som ska ha hört av sig om spelarens tjänster. Spanjorerna har dock hämtat in bland annat Yerry Mina och nu är det istället en Premier League-konkurrent som sägs vara närmst ett köp.

Enligt flera brittiska tidningar ska Manchester United förbereda att bud för att försöka locka över Alderweireld till Old Trafford. Det är dock inga låga siffror som det talas om. Skulle Alderweireld flytta till The Red Devils skulle han nämligen bli världens dyraste försvarsspelare. Spurs sägs kräva 85 miljoner euro för spelaren men United hoppas kunna förhandla ner priset. Alternativt att man inkluderar en spelare i affären.

Toby Alderweireld har kontrakt med Spurs till och med sommaren 2019 med option på ytterligare ett år från klubbens sida. Det kommer bli en hetsig sommar för spelaren i väntan på om det blir en affär eller inte.

SE ÄVEN: Chelsea vill värva Toby Alderweireld i sommar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply