bet365

Kompany: Vill aldrig lämna

Kompany Vill aldrig lämna

Vincent Kompany vill spela resten av karriären i City

En av Manchester Citys kanske största, om inte den allra största, profiler heter Vincent Kompany. Igår för tio år sedan lämnade han tyska Hamburg för spel i Manchester City. Och sen dess har han blivit kvar.

Manchester City må inte vara det lag som folk tänker på när en säger lojalitet. Men faktum är att det finns många spelare i klubben som varit City troget. Inte minst Vincent Kompany. I tio år har försvararen tillhör Manchester-laget, och han har fortfarande inga planer på att lämna.

När mittbacken pratar med media så berättar han att hans mål är att stanna karriären ut i de regerande Premier League-mästarna. Även om han dragits med en del skador, så är det inte alls omöjligt att det slutar så.

Klubbar som försökt värva mittbacken

SE HÄR: Prispengar US Open tennis 2018

Arsenal ville länge plocka in Vincent Kompany från Manchester City, uppgav Transfermarketweb. Gunners var då på jakt efter ny försvarare, och en av de backarna som klubben ville ta in tillhörde och tillhör fortfarande toppkonkurrenten Manchester City.

Londonklubben försökte då ta in belgaren under januarifönstret. Men Manchester City var inte beredda på att låta London-laget köpa loss försvararen. Framför allt inte till en konkurrent. Kompany har även kopplats ihop med så väl Real Madrid som Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply