Navas kan flytta till Manchester City

bet365
Navas kan flytta till Manchester City

Manchester City behöver en ersättare

Det finns en spelare som Manchester City inte har råd att förlora, och det är Ederson. Den brasilianske målvakten är en av de spelare i laget som är klart svårast att ersätta.

Sommarens hetaste position i transferfönstret har utan tvekan varit målvakter. Under hela sommaren har flera av de bästa målvakterna i Europa ryktats och placerats i nya klubbar. Något som inte har slutat än.

För bland annat ska Manchester City leta en ersättare till Ederson. Det är ju som så att brassen just nu inte har någon ersättare att prata om på grund av skador, och samtidigt som Keylor Navas får det väldigt tufft att ta en startplats i Real Madrid. Just därför är det inte alls omöjligt att costaricanen letar sig norrut för att kunna spela för City.

Liverpool varit intresserade

LÄS MER: TV-tider US Open

För nu är Real Madrid i hetluften igen. De ersatte nyligen förstaplatsen med Chelseas Courtois, men trots det verkade Keylor Navas stanna kvar – fram till nu?

Spanska AS skriver att Madrid-klubben nu är ute efter en ersättare till Claudio Bravo, som skadade sig på träningen under måndagen. För Real Madrid ska det nu inte vara några problem att släppa sin andramålvakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply