Feyenoord lägger bud på John Guidetti

John Guidetti kan vara på väg tillbaka till Feyenoord

Holländska Feyenoord har enligt rapporter lagt ett officiellt bud på John Guidetti, som för tillfället är utlånad till Celtic från Manchester City. 

John Guidetti hade en fantastisk säsong i Feyenoord 2011/2012, dit han lånades ut från Manchester City. 22-årige Guidetti gjorde 20 mål på 23 ligamatcher och blev snabbt en kultfigur hos fansen. Den svenske anfallaren, som för tillfället är utlånad till skotska Celtic, står i sommar utan kontrakt då avtalet med City går ut och det är ännu oklart var Guidetti hamnar nästa säsong.

Celtict tränare Ronny Delia har sagt att han gärna behåller svensken, men även Inter och Marseille ska vara intresserade. Nu ser det ändå ut som att Guidetti kan hamna i Feyenoord igen. Enligt holländsk media har Feyenoord lagt ett officiellt bud på 22-åringen. Representanter från den holländska klubben ska ha flugit till Skottland för att se John när hans Celtic slog Aberdeen med 4-0 nyligen. Klubbens ordförande Martin van Geel var en av dem som var och såg Guidetti på plats och uttalade sig så här.

– Vi vill ha bästa möjliga trupp och skulle det vara möjligt att få hit Guidetti skulle det vara fantastiskt. Det är finns helt klart en chans, vi kommer göra allt vi kan för att få det att hända, sa van Geel.

Älskad av Feyenoords fans

John Guidetti spenderade bara en säsong hos den holländska ligatrean men blev ändå med sitt hårda slit och sina mål en favorit bland fansen på De Kuip. Flera Feyenoord-supportrar tatuerade till och med in Guidetti-relaterade saker på sin kropp för att visa sin kärlek till svensken. Nu hoppas de självklart av deras ”förlorade son” ska komma tillbaka och frälsa klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365