Uppgifter: I London för läkarundersökning

Ny talang klar för Chelsea

Enligt den brittiska tidningen The Telegraph ska Chelsea har gjort klart med den brasilianske mittfältaren till nästa säsong efter att ha klarat läkarundersökningen.

Chelsea och Atlético Paranaense sägs vara överens om en övergång för den talangfulle mittfältaren Nathan Allan de Sousa. 19-åringen spås en extremt bra framtid. Enligt The Telegraph ska Nathan som han kallas ha rest till den engelska huvudstaden för ett par dagar sedan och genomgått läkarundersökningen som enligt uppgifter ska ha gått bra.

Enligt transfermarkt gick spelarens kontrakt ut den sista mars och kommer att gå gratis till Jose Mourinhos lagbygge. Det är ännu oklart om Nathan kommer att vara en del av a-truppen under den närmsta tiden eller om London-klubben väljer att skicka honom på lön för att få speltid och utvecklas.

Jagad av Premier League-konkurrenter

Det är inte bara Chelsea som sägs ha varit intresserade av spelaren. Enligt flera engelska medier ska även Manchester City vilja kontraktera 19-åringen. Pellegrini har rapporterats vilja försöka locka till sitt mittfältaren men utan något större lycka.

Även Liverpool och Arsenal har varit intresserade.

Ligavinnare 2014/2015

Chelsea ser ut att vinna årets Premier League ganska överlägset. Efter en extremt bra inledning av hela laget har man nu ett försprång på sju poäng med en match mindre spelad. Skulle Chelsea vinna de tre kommande matcherna mot United, Arsenal och Leicester har man säkrat guldet. En av de stora anledningarna till att Chelsea har haft en så pass bra säsong ärden brasilianske spanjoren Diego Costa. Anfallaren som kom från Atlético Madrid inför säsongen har stått för 19 mål vilket gör att han delar förstaplatsen i Premier Leagues skytteliga tillsammans med Harry Kane och Sergio Agüero. Även målvakten Thibaut Courtois har varit en av lagets bästa spelaren sen han återvände till Chelsea efter en treårig lånesejour i Atlético Madrid där han blev utsedd till ligans bäste målvakt två år i rad.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply