Uppgifter: Mario Götze är nära Liverpool

bet365
Uppgifter: Mario Götze är nära Liverpool

Liverpool forsätter jaga tysken

Bayern Münchens Mario Götze är nära en flytt till Liverpool, uppger Daily Mirror.

Mario Götze har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till engelska storklubben Liverpool. Det har sagts att Liverpool kan värva Mario Götze, samtidigt som spelaren själv har Uttalat sig om Liverpool. Nu fortsätter ryktena om en eventuell övergång.

Enligt Daily Mirror är Liverpool nära att knyta till sig spelaren. De påpekar att Bundesliga-experten Jan Åge Fjørtoft har tweetat om ämnet. I två av sina tweets pratar experten om att mycket talar för att Götze skriver på för den engelska liganian.

– Guardiola har förändrat sin uppställning på fyra positioner idag. Mario Götze får spendera 90 minuter på bänken för Bayern. Hej England! Var förberedda, skriver Fjørtoft på twitter.

Dessutom påpekar norrmannen, som själv spelade för Frankfurt, att Götze har en bra relation till Liverpools tränare Jürgen Klopp.

– Klopp är som en pappa för Götze. ”Hej min son, jag kommer att se till att du blir bra och glad igen. Anslut dig till mig på Anfield”, skriver Fjørtoft på twitter.

Liverpool är inte den enda klubben som är medveten om att Götze har haft en tung period på Allianz Arena och därmed kanske vill lämna sin nuvarande klubb. För två veckor sedan uppgavs det att Juventus förhandlar med Mario Götze.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply