Mohamed Elyounoussi jagas av Roma

Roma uppges vara ute efter norrmannen Mohamed Elyounoussi

Molde hade ett fint Europa League-äventyr innan man fick tacka för sig i sextondelsfinalen. Mohamed Elyounoussi var en av nyckelspelarna för Molde och han kan försvinna till större uppdrag i sommar.

Roma gör det bra i Serie A och det känns som om man är på uppgång efter ett antal halvdana år. Man tog sig även till åttondelsfinal i Champions League, men det är också en harmoni i truppen och spelsättet som Roma inte har varit känt för under de fem senaste åren.

I vinter gjorde man två bra värvningar från Genoa och Sampdoria. Därför har man säkrat upp framtiden om Alessio Romagnoli går till större uppdrag och om Miralem Pjanic väljer att göra samma sak. Trots det scoutar man också i lite mindre ligor och man tror sig ha hittat ett riktigt fynd. Det handlar om Mohamed Elyounoussi som är aktuell för Roma.

Stort yrväder på kanten

Mohamed Elyounoussi är född i Marocko, men flyttade tidigt till Norge där han har fått sin uppväxt. 21-åringen har också debuterat för det norska landslaget och spelat i samtliga ungdomslandslag. Dessutom har han redan gjort 27 mål på sina 60 framträdanden för Molde i Tippeligan.

Det är Calciomercato som skriver att Roma har fått upp ögonen för Elyounoussi. Själv föredrar han att spela på ena kanten i ett 4-3-3-spel, ett spel som både Molde och Roma spelar i nuläget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply