Antonio Candreva kan köpas av Inter

bet365

Antonio Candrevas tid i Lazio kan vara över

I runt fyra års tid har Antonio Candreva varit en av Lazios främsta spelare och han har även slagit sig in i den italienska landslagstruppen på allvar. I sommar kan det dock bli ett miljöombyte för Candreva och Inter är sugna på yttern.

Att slå igenom sent i Italien och Serie A är inte ovanligt då ligan har den klart högsta medelåldern bland toppligorna i Europa. Spelare i Fankrike och England blir ofta ordinarie när de är runt 20 år om de är riktigt bra, men italienare väntar inte sällan tills de är 24-25 år gamla innan de slår igenom ordentligt.

Ett praktexempel på en sådan spelare är Antonio Candreva. Yttermittfältaren tillhörde Udinese mellan 2007 och 2012, men spenderade mest tid på att vara utlånad utan att få något ordentligt genombrott i Serie A. Det var först efter flytten till Lazio 2012 som Candreva brakade loss och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Snart kan han dock lämna Lazio för Inter.

Kan kosta upp emot 300 miljoner

Candreva har spelat nästan 150 matcher för Lazio i Serie A och gjort 38 mål på dessa. Det är inte målskyttet han är mest känd för, utan det är hans snabbhet och inlägg som är hans främsta kvalité.

Det är FcInterNews.com som menar att Inter planerat ett bud på knappt 300 miljoner kronor för att få loss 29-åringen i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply