Liverpool kan värva Mario Götze

Liverpool kan värva Mario Götze

Jürgen Klopp kan bli återförenad med sin skyddsling

Mario Götze kan återförenas med sin gamle manager Jürgen Klopp och sluta upp med honom i Liverpool efter att ha droppat en subtil hint när han blev frågad om sin gamle tränare.

Mario Götze har eldat på ryktena om att han skulle kunna återförenas med Jürgen Klopp och ansluta sig till sin före detta tränare i Liverpool.

– Jag är på ett kontrakt här till 2017, sade 23 åringen med ett leende.

– Vi får se vad som händer. Ingen har kontaktat mig än.

Götze är inte en favorit hos Pep Guardiola i Bayern München och har inte fått speciellt mycket speltid, dock är han för tillfället skadad. Enligt Express Sport så ska Liverpool vara villiga att backa Klopp i transferfönstret men de har ännu inte gjort ett försök på Mario Götze i fönstret. Den tyske landslagsmannen är uppskattad att vara värd ungefär 37 miljoner pund av Bundesliga giganterna Bayern München.

Den tyske fotbollsexperten Raphael Honigstein säger att en flytt skulle kunna vara möjlig till sommaren.

– Götze är skadad. Säkerligen tillräckligt för LFC. Otrolig att komma tillbaka före februari. Men seriöst: kan mycket väl hända till sommaren, skrev experten i en tweet.

Götze gjorde sitt genomslag i Borussia Dortmund under Jürgen Klopp innan han lämnade för de bittra rivalerna Bayern München i en deal värd 27,5 miljoner pund 2013. Den nye Liverpooltränaren sägs vara en stor beundrare av mittfältaren.

– Mario Götze är Klopps bebis. Han gjorde honom till en superstjärna. Var väldigt ledsen när han lämnade för Bayern. Duktig spelare, men har inte ankommit i Bayern, uttrycker före detta norska strikern Jan Age Fjortoft, som numera jobbar inom media.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply