Officiellt: Liverpool återkallar ytterligare två spelare

Officiellt: Liverpool återkallar ytterligare två spelare

Efter att Jordon Ibe nyligen blev Liverpools tolfte spelare på skadelistan så har klubben tvingats till drastiska beslut. Redan tidigare hade klubben bekräftat att Sheyi Ojo återkallats från lån, nu har ytterligare två spelare återkallats.

Liverpool FC har inte haft tur med skador, för närvarande är tolv spelare skadade däribland alla Liverpools fyra ordinarie mittbackar. Tränaren Jürgen Klopp har erkänt att man tittat på transfermarknaden för lösningar på skadekrisen men nu väljer man istället för att kalla hem spelare som förstärker A-laget. Först ut var mittfältaren Sheyi Ojo som återkallades från ett lån hos Championship-klubben Wolverhampton Wanderers och idag bekräftades ytterligare två återkallade spelare.

Förlorade U21 EM-finalen

Det rör sig om mittbacken Tiago Ilori och högerback/centralmittfältaren Kewin Stewart. Den förstnämnde tillbringade sin höst på lån hos Aston Villa där han enbart fått sitta på bänken en match och då fick han ändå inte hoppa in. Tiago Ilori som föddes i England men växte upp i Portugal var en nyckelspelare i Portugals U21 som förlorade finalen mot Sverige i U21 EM-finalen 2015. Nu får han möjlighet att visa upp sig i ett skadedrabbat Liverpool.

Kevin Stewart har å sin sida varit utlånad till League One-klubben Swindon Town där han fått spela några enstaka matcher och hunnit med en assist. Varken Ilori eller Stewart har tidigare representerat Liverpool i en tävlingsmatch på seniornivå. Redan idag spelar Liverpool mot Exeter i FA Cupen, det återstår att se om de får chansen idag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply