Shaqiri till Liverpool?

Shaqiri till Liverpool

Utslagna av Sverige i VM – kan gå till Liverpool

Det blev ett tufft uttåg ur VM 2018 då Sverige VM trupp 2018 skickat ut schweizarna ur mästerskapet. Men nu kan Xherdan Shaqiri trösta sig med att Liverpool uppges ha spelaren på radarn, och vill värva honom.

En av de bättre spelarna, och framför allt med en hög högstanivå, heter Xherdan Shaqiri. Muskelpaketet till ytter har länge huserat i Stoke City, något som många faktiskt undrat varför.

Hans karriär tog honom under ett par gånger både till Inter och Bayern Munchen, men det funkade aldrig fullt ut där. Bland annat så ledde det då till att Stoke köpte loss honom under sommaren.

Väntas gå i sommar

LÄS MER: Bästa mittfältare i VM 2018

För trots att den offensiva spelaren har ett kontrakt med Stoke fram till 2020 så förväntas han nu alltså lämna. Det beror på att klubben åkte ut ur Premier League under fjolårssäsongen. Något som nu tagit honom till en situation där han måste lämna för att få återvända till Premier League redan nästa säsong.

En klubb som verkar vara intresserade i Liverpool. Bland annat så skriver ju Daily Mirror att Merseyside-klubben ska vara intresserad av att förstärka sitt lag med den schweiziske landslagsmannen under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply