Uppgifter: Liverpool hör sig för om Dybala-värvning

Uppgifter: Liverpool hör sig för om Dybala-värvning

Dybala på Liverpools intresselista

Argentinaren har under en längre tid haft flera intressenter efter sig i Premier League. Nu sägs Liverpool göra ett nytt försök för att hämta in stjärnan från Juventus.

Paulo Dybala har växt ut till en av de bästa fotbollsspelarna i världen under sin tid i Juventus. Idag är han en av lagets bästa spelare men det kan komma att bli en flytt i sommar för argentinaren. Juventus sägs nämligen endast vara detaljer från att värva Cristiano Ronaldo och en eventuell värvning kan påverka Dybalas framtid. Det saknas inte intresserade klubbar för Dybalas del och nu har ryktena om en flytt tagit ny kraft efter Juventus eventuella köp av ’CR7’.

Enligt italiensk press ska nämligen Liverpool vara intresserade av att köpa in Dybala under sommarens transferfönster. Spelaren ska själv vara villig att lämna Allianz Stadium för spel på annat håll och nu kan det komma att bli en flytt till Anfield innan transferfönstret stänger den 9 augusti. Det är Tuttomercatoweb som kommer med uppgifterna om att Jurgen Klopp gärna ser spelaren i den röda tröjan den kommande säsongen och att Liverpool ska ha hört av sig till den gamla damen om en eventuell affär.

Det är oklart hur mycket ett köp av Dybala kommer att kosta men det mesta tyder på en prislapp på drygt 120 miljoner euro. Spelaren sitter på ett kontrakt med Juventus som binder honom till klubben till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply