Manchester United närmar sig Milinkovic-Savic

Manchester United närmar sig Milinkovic-Savic

Höjt intresse för Milinkovic-Savic av United

Samtidigt som allt fokus ligger på om Cristiano Ronaldo kommer att lämna Real Madrid för Juventus eller inte passar Manchester United på. Man lägger nu in en högre växel för att få till en värvning av Sergej Milinkovic-Savic.

Milinkovic-Savic är en spelare som det pratats otroligt mycket om under den senaste tiden. Serben slog igenom i Lazio finns på önskelistan hos klubbar som FC BarcelonaReal MadridParis Saint-Germain och Manchester United och nu har den sistnämnda klubben lagt in en extra växel för att få till en värvning. Enligt brittiska TMW ska The Red Devils kommer klubben med Jose Mourinho i spetsen att göra en kraftansträngning för att hämta in den 23-årige mittfältaren under sommarens transferfönster. United gick inte riktigt som man ville den gångna säsongen och nu vill man bilda ett mittfältspar med Nemanja Matic och Sergej Milinkovic-Savic på Old Trafford inför hösten.

SE ÄVEN: Barca lägger sig in i kampen om Milinkovic-Savic

United sägs komma att presentera ett första bud på spelaren värt 90 miljoner euro. Lazio ska dock ha satt en prislapp på 150 miljoner euro och det återstår att se om engelsmännen lyckas starta några förhandlingar med både Lazio och huvudpersonen själv.

Milinkovic-Savic har kontrakt med Lazio till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply