Officiellt: Raheem Sterling klar för Manchester City

bet365

Engelsmannen lämnar Liverpool för konkurrenten

Den engelske stjärnan Raheem Sterling lämnar Liverpool. Nu bekräftar Manchester City på sin officiella hemsida att värvningen av den omtalade herren är i hamn.

Cirkusen kring Raheem Sterling, 20, är nu avslutad. Den engelske talangen har under våren och sommaren ryktats bort från Premier League-klubben Liverpool, vilket skapat ramaskri hos klubbens anhängare. Nu står det klart att nästa klubbadress blir som befarat, ligakonkurrenten Manchester City. Storklubbarna bekräftar båda på tisdagskvällen att övergången nu är slutförd.

Nummer sju väntar i Manchester City

Raheem Sterling har signerat ett kontrakt med Manchester City som sträcker sig över de fem kommande säsongerna och kommer att bära matchtröja nummer sju på Etihad Stadium. Manchester City bekräftar också på hemsidan om att det handlar om en rekordsumma som spenderats på övergången. Enligt uppgifter landar summan på hissnande 49 miljoner pund.
– Raheem Sterling är en av de bästa offensiva spelarna i fotbollens värld och jag ser mycket fram emot att han ansluter till vår trupp i Australien senare den här veckan, säger Manuel Pellegrini, manager för Manchester City, till klubbens hemsida.
– Han är en ung spelare med enastående förmågor och jag är säker på att Manchester Citys fans kommer bli väldigt glada över att se honom i spel för laget.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply