Officiellt: Nathaniel Clyne klar för Liverpool

Premier League-sexan bekräftar värvningen på onsdagen

Den 24-årige engelsmannen Nathaniel Clyne lämnar Southampton. Liverpool bekräftar på onsdagen att stjärnan signerat ett långsiktigt avtal med Premier League-klubben.

Premier League-klubben Liverpool har på onsdagen slutfört en rejäl värvning från ligakonkurrenten Southampton. Den lovande 24-åringen Nathaniel Clyne, som trots sin unga ålder redan har landslagsdebuterat för England(i november 2014 mot Slovenien) och som dessutom har 94 Premier League-matcher på sin meritlista, har idag skrivit på för The Reds.

Liverpool bekräftar värvningen på sin officiella hemsida vid lunchtid på onsdagen, där de också meddelar att försvararen signerat ett långsiktigt avtal. Noterbart är också att försvararen är klubbens sjätte nyförvärv den här sommaren, efter det att James Milner, Danny Ings, Adam Bogdan, Joe Gomez och Roberto Firmino tidigare skrivit på för laget.

”En drömflytt för mig”

Och givetvis var det glada toner från stjärnan i den första intervjun för Premier League-klubben Liverpool.
— Jag är glad och det är en drömflytt för mig att komma hit och få spela för en sådan stor klubb, med all sin historia. Jag kan knapp vänta på att få börja. Så snart som Liverpool visade sitt intresse för mig, blev jag lycklig och ville bara få affären att gå igenom, säger Nathaniel Clyne.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365