bet365

Officiellt: Martin Skrtel lämnar Liverpool för Fenerbahce

bet365

Fenerbahce har bekräftat värvningen av Martin Skrtel

Liverpools mittback Martin Skrtel har blivit något av en kultspelare på Anfield på grund av sin speciella spelstil. Nu har han dock skrivit på för en ny klubb och det är den turkiska storklubben Fenerbahce.

Martin Skrtel kom till Liverpool redan 2008 från Zenit St Petersburg och sedan dess har han varit mer eller mindre given i mittlåset. Trots några titlar, många mål och uppoffrande spel från sitt eget håll så har han ofta fått kritik för sin sin något aviga försvarsstil i Liverpool. Slovaken har en tendens att begå en del misstag, även om han alltid ger sitt allt.

Liverpool har redan ett gäng spelare på gång in. Förutom redan värvade Sadio Mané jagar man Robert Lewandowski, Andros Townsend, Mateo Kovacic och Piotr Zielinski. Men den nästa affären för Liverpool blir inte ett offensivt namn in – istället blir det ett defensiv namn ut då Martin Skrtel lämnar klubben.

Över 300 matcher för klubben

Skrtel hann göra dryga 300 matcher i Liverpool-tröjan under sina åtta år i klubben. 249 av dessa var i Premier League och på dessa blev det 16 mål framåt och 7 mål i egen kasse. Nu fortsätter istället äventyret i Turkiet.

Fenerbahce har bekräftat på sin officiella hemsida att Skrtel har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Fenerbahce kom tvåa i den turkiska ligan förra säsongen, precis bakom ärkerivalen Besiktas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply