Robert Lewandowski öppnar för Liverpoolflytt

Robert Lewandowski öppnar för Liverpoolflytt
bet365

Men först när Liverpool har Champions Leaguespel

Robert Lewandowski har öppnat för en flytt till Premier League och framförallt till Liverpool där gamle Dortmundtränaren Jürgen Klopp numera är tränare, då Liverpool är anfallarens pojkklubb från när han växte upp.

Robert Lewandowski har öppnat för en flytt bort från de tyska mästarna Bayern München och Bundesliga. Den engelska tidningen Express skriver att Lewandowski är lite lätt orolig i i Bayern och att han skulle kunna överväga en flytt till England. Den polske landslagsmannen är enligt rapporter ett Liverpoolfan sedan barnsben och skulle gärna se en återförening med sin gamle tränare Jürgen KloppAnfield – när Liverpool återvänder till Champions League.

Lewandowski gjorde sig ett namn i Borussia Dortmund under Jürgen Klopp med 74 Bundesligamål under fyra år i klubben . Det sägs att Manchester United hade scoutad polacken flertalet gånger under denna tid men det var tillslut Bayern München som fick anfallarens signatur för två år sedan. Under den gångna säsongen har Lewandowski hittat nätet inte mindre än 42 gånger, vilket har gjort honom till en av fotbollvärldens mest profilerade anfallare. Flertalet Champions Leaguelag sägs följa honom men Real Madrid är Lewandowskis drömklubb. 27åringen har dock sagt att han kommer vänta tills en av deras stjärnor lämnar Bernabeu innan han gör en transfer till huvudstadslaget.

Vad som är viktigt nu och som alla fokuserar på är EM 2016 i Frankrike och Polen är med. Lewandowski skall på torsdagkväll möta Tyskland i grupp C, i en spännande match som kan komma att avgöra vilket lag som blir gruppetta.

– För mig så är Tyskland favoriter att vinna hela turneringen, men allt kan hända. Vi måste behålla vårat lugn och vara självsäkra mot dem. Ingen fara, ingen stress, men vi måste också ha roligt. De känner mig väldigt väl men vi känner alla varandra bra, sade Lewandowski inför matchen mot Tyskland.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply