Liverpool jagar Mateo Kovacic

Liverpool jagar Mateo Kovacic

Vill värva Real Madrids mittfältare.

Liverpool är intresserade av att värva Mateo Kovacic från Real Madrid, uppger Daily Mirror.

Mateo Kovacic hade problem att slå sig in i Real Madrids startelva under sin första säsong i den spanska storklubben. Han startade endast åtta matcher under sin debutsäsong på Santiago Bernabeu och uppges vara missnöjd med sin speltid. Nu ryktas det att spelaren kan vara på väg att lämna klubben. I mars sades det bland annat att AC Milan ville värva Mateo Kovacic från Real Madrid, och nu ger sig en till klubb in i jakten på spelaren.

Liverpool är intresserade av att värva Kovacic, uppger Daily Mirror. Den engelska klubbens tränare Jürgen Klopp sägs ha ett gott öga för kroaten och ryktas vilja få in mittfältaren för att förstärka den nuvarande truppen. Samtidigt påstås det att Real Madrid skulle vara villiga att sälja KovacicChampions League-mästarna kan tänka sig att släppa honom för 24 miljoner pund och ska även vara öppna till att låna ut spelaren.

Kovacic är inte den enda spelaren som Liverpool jagar för tillfället. Efter en medioker säsong i Premier League vill storklubben ta in flera nya spelare till kommande säsong. Det har ryktats om att Liverpool är intresserade av Thomas Vermaelen och att Gonzalo Higuain är på väg till Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply