Juventus och Everton slåss om Graziano Pelle

Juventus och Everton slåss om Graziano Pelle

Vill värva Southamptons anfallare

Det mesta talar för att Graziano Pelle lämnar Southampton under sommaren då spelaren ryktas vilja hitta en ny klubbadress. Nu verkar det som att italienaren kan få sin vilja igenom. Enligt Daily Mirror är både Everton och Juventus sugna på att värva anfallaren.

Enligt uppgifter vill Graziano Pelle lämna sin nuvarande klubb Southampton under sommaren för att leta efter nya utmaningar. Detta har satt igång spekulationer om vilken klubb italienaren spelar i till hösten. Nu verkar det som att två klubbar är intresserade av att värva spelaren. Både Juventus och Everton vill plocka in Pelle, uppger Daily Mirror.

Det troliga är att Juventus har övertaget i kampen om spelaren. Källor i närheten av Pelle påstår att anfallaren vill flytta hem till Italien i sommar efter att ha bott utomlands i fyra år. På grund av detta sägs spelaren vara inställd på att flytta till Turin. Hos Juventus finns dessutom en anfallsplats ledig. Det är redan klart att Alvaro Morata återvänder till Real Madrid och även Simone Zaza kan vara på väg att lämna Serie A-mästaren.

Trots detta försöker Everton att locka till sig Pelle. Klubbens tränare Ronald Koeman tränade italienaren i Southampton och är benägen om att locka anfallaren till sitt nya lag. Samtidigt hävdas klubbledningen på Goodison Park vara beredd att matcha vilket bud än Juventus kommer med på spelaren.

Om Pelle väljer att lämna Southampton innebär det att han kommer att ha spenderat endast två år i föreningen. Han anlände sommaren 2014, då han lämnade Feyenoord.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply