Mario Balotelli kan byta Liverpool mot Wolverhampton

Mario Balotelli kan byta Liverpool mot Wolverhampton

Wolverhampton vill göra ett spektakulärt köp i Mario Balotelli

Mario Balotelli har knappt fått träna med A-laget sedan Jürgen Klopp tog över som tränare. Istället kan italienaren bli en del av Wolverhamptons återsatsning mot spel i Premier League.

En av fotbollsvärldens största gåtor är Mario Balotelli. Tillsammans med Nicklas Bendtner har han förgyllt fotbollsvärlden de senaste fem åren, både på planen och utanför planen. Med sina kontroverser har han skapat löpsedel efter löpsedel för sina hyss. Tyvärr har prestationerna på fotbollsplanen helt uteblivit det senaste året.

Sedan Jürgen Klopp tog över som tränare i Liverpool har Balotelli knappt fått träna med A-laget. Han har ständigt ryktats bort till klubbar som Besiktas, Ajax, Sampdoria och olika klubbar i Kina. Liverpool uppges till och med vilja bryta Balotellis kontrakt, men det kanske man inte behöver göra. Wolverhampton sägs nämligen vilja köpa 26-åringen.

Satsar stort mot Premier League

Wolverhampton har spenderat de senaste åren i Championship och League 1 efter att ha degraderats från Premier League 2012. Nu har man dock en stenrik kinesisk ägare som vill ha tillbaka den klassiska klubben i Englands finrum.

Enligt Daily Express kan Balotelli bli ett första steg i den stora satsningen som Wolves håller på att göra. Han lär inte kosta speciellt mycket att köpa loss med tanke på sin status i Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply