Mario Balotelli kan lämna Liverpool för Kina

Mario Balotelli kan lämna Liverpool för Kina

Ny klubb kan vara på gång

Mario Balotelli ingår inte i Liverpools planer för framtiden. Nu verkar det som att spelaren är på väg att flytta till Kina, uppger Viasat.

Det har under den senaste tiden blivit tydligt att Mario Balotelli inte är önskad i Liverpool. Rykten säger att spelaren har blivit ombedd av föreningen att leta efter en ny klubb. Bland annat har detta lett till att italienaren har kopplats ihop med Sampdoria. Nu verkar det dock som att spelaren är på väg till en helt annan del av världen.

Enligt Viasat talar mycket för att Balotelli snart flyttar till Kina. Det hävdas att de personer som representerar anfallaren jobbar med att få till en flytt till den kinesiska ligan. De ska nu ha tagit kontakt med flera klubbar i landet. Samtidigt är Liverpool positiva till att låta spelaren flytta till Kina, då man tror att man kan få in en hel del pengar för spelaren.

Balotelli var under den senaste säsongen utlånad till sin före detta klubb Milan, men Serie A-klubben valde att inte behålla italienaren på en permanent basis. Han har tidigare även spelat för Inter och Manchester City.

Förutom att försöka sälja Balotelli vill Liverpool även värva in flera spelare under sommarens transferfönster. Bland annat har det talats om att Jürgen Klopp vill värva Jakub Blaszczykowski till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply