Sampdoria jagar Mario Balotelli

Sampdoria jagar Mario Balotelli

Vill plocka in Liverpools anfallare

Liverpool uppges ha sagt till Mario Balotelli att han inte ingår i klubbens planer för framtiden. Nu ser det ut som att italienaren kan ha hittat en ny klubbadress. Enligt Daily Mirror vill Sampdoria plocka in anfallaren.

Mario Balotellis tid i Liverpool tar med största sannolikhet slut i sommar. Premier League-klubben påstås ha sagt till anfallaren att han inte ingår i Jürgen Klopps planer för den kommande säsongen, vilket gör att italienaren letar efter en ny klubb. Under våren har Balotelli ryktats vara på väg till klubbar som Galatasaray och Besiktas. Nu ser det ut som att en tredje förening ger sig in i jakten på spelaren.

Enligt Daily Mirror vill Serie A-klubben Sampdoria värva Balotelli under sommarens transferfönster. Detta bekräftas av klubbpresidenten Massimo Ferrero.

– Balotelli skulle kunna få en nystart i vår klubb. Jag har försökt övertala honom att komma till Sampdoria eftersom att han är en stor talang, säger Ferrero enligt Daily Mirror.

Försökte redan förra sommaren

Enligt källor inom Sampdoria försökte den italienska klubben köpa Balotelli redan förra sommaren men då ska anfallaren ha tackat nej. Istället blev han utlånad till sin före detta klubb Milan. Milanoklubben hade även en köpoption på spelaren men valde att inte utnyttja den.

Samtidigt som Liverpool försöker att göra sig av med sin italienska anfallare vill man även plocka in ett antal nyförvärv. Bland annat har det spekulerats om att Liverpool jagar Mateo Kovacic, en spelare som kan vara på väg att lämna Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply