Anton Tinnerholm mycket nära flytt till England

The Championship ser ut att bli Anton Tinnerholms nästa flytt

Malmö FF har utvecklat Anton Tinnerholm till en av Allsvenskans främsta högerbackar de senaste två åren. Nu har han växt ur den allsvenska kostymen och nu ser han ut att prova lyckan i The Championship.

Anton Tinnerholm har varit en viktig del i det lagbygge som tog ut Malmö FF i Champions League två år i rad. Den energiske högerbacken imponerade i många stunder det inte fungerade för MFF. Tinnerholm har en vinnarskalle som få andra som man ofta får bevittna i intervjuer med honom.

Malmö FF har redan varit aktiva i sommar. Man har sålt Vladimir Rodic, man har släppt Guillermo Molins, man har lånat ut Felipe Carvalho och man har dessutom värvat Jens Fjellström. Deras nästa affär ser ut att bli en försäljning. Det är Anton Tinnerholm som är detaljer från en flytt till The Championship.

Vill inte kommentera läget

Det är 24Malmö.se som avslöjar att Tinnerholm endast är detaljer från en flytt till en onämnd klubb i The Championship. Daniel Andersson, sportchef i MFF, vill inte kommentera läget men 25-åringens agent är mer öppen:
– Jag ljuger om jag säger att allt är klart, men i den perfekta av världar borde han redan vara såld, säger hans agent Per Jonsson till sajten och fortsätter:

– Jag tror att det kommer lösa sig. Min förhoppning är att det kommer något utav värde. Det kan bli imorgon eller i nästa vecka.

Budet sägs ligga på mellan 6 och 7 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply