Mario Balotelli vill stanna i Milan

Mario Balotelli vill stanna i Milan

Vill inte återvända till Liverpool

Enligt Football Italia vill Mario Balotelli stanna i Milan.

Mario Balotelli är utlånad från Liverpool till Milan. Om inget händer under sommaren kommer italienaren att återvända till Liverpool. Att det kommer hända är dock inte helt säkert. Det har ryktats om att Mario Balotelli kan stanna i Milan och att Liverpool vill sälja Mario Balotelli till Kina. Om spelaren får som han vill är det dock tydligt var han vill spela efter den här säsongen.

Om anfallaren får sin vilja igenom vill han stanna i Milan, uppger Football Italia.

– Jag vill verkligen stanna i Milan. Jag var inte lycklig när jag tillhörde Liverpool och jag vill inte återvända dit, säger Balotelli till Football Italia.

Enligt källor inom båda klubbarna kan det bli precis som Balotelli vill. Det sägs att Milan och Liverpool är i kontakt om hur man ska göra med spelaren, och det uppges att den italienska klubben är på väg att köpa spelaren för sju miljoner euro under sommarens transferfönster.

Milan sålde Balotelli till Liverpool under sommaren 2014. Då behövde den engelska klubben betala 20 miljoner euro för att värva spelaren. Nu verkar det som att italienarna kan få köpa tillbaka anfallaren för endast en tredjedel av vad man sålde honom för.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply